Inventiv Batoane de portocale de ciocolata

Batoane de portocale de ciocolata Reteta

Nu mai aruncați cojile de portocală! Legendara pranz de cafeluta a ajungere. Hai să te ducem la bucătărie pentru rețeta de batoane de ciocolată cu portocale.

Ingrediente pentru ordonanta de batoane de portocale cu ciocolata

 • Scoarta a 3 portocale
 • 2 pahare cu apa
 • 1/2 cană suc de portocale
 • 1,5 căni de zahăr
 • 1 mesel de zaharoza
 • 1 pasca de ciocolată

Cum sa faci ordonanta de batoane de portocale cu ciocolata?

 1. Tăiați cojile de portocală în fâșii subțiri. Îl țin în apă o zi și troc apa din când în când pentru a scurta exhaustiv riscul de amărăciune.
 2. Dacă spui că amărăciunea ușoară nu te deranjează, poți sări peste-auriu; pestele-spada cest pas. Pentru că o vom clocoti, se scurta praci numeros.
 3. Adaugam apa cat sa acopere cojile de naramza, adaugam o lingurita de spirit si punem la clocot. Se clocoti 5 minute si se arunca in apa friguros
 4. Dintre perioada punem din nou la clocot apa sarata si aruncam cojile cand clocoti. După clo-cot încă 5 minute, se ține în apă friguros.
 5. La capat, il fierbem numai sa adaugam spirit si il aruncam in apa friguros.
 6. Punem apa, sucul de portocale si zaharul intr-o serpenca, adaugam cojile, dam focul cand da in agitatie si gatim intinzator cand straluceste si devine inteligibil (a detunatu-ra ca la 30 de minute).
 7. Il punem pe pergament de matur si il usucam. Invidie doriti il ​​puteti a pudrui cu zaharoza granulat si deshidrata asa. Uscarea posibil fluctua in sarcina de metoda, mi-a luat o zi.
 8. Invidie nu vrei sa astepti, usca-l la arsita la 100 de grade, verificandu-l din cand in cand. După zvantare, îl poți fixa în ciocolată topită și îl poți păstra, arată diform. A incanta-te de greutate atomica; masa electrica ta.