Incantator Calamari prajiti si sos repent

Calamari prajiti si sos tarator Reteta

Învățăm cum să pregătim cel mai solicitat debut binevoitor de mese de pește, sos repent și o cratita clasică de calamari, cu toate trucurile inclusiv sortarea acestuia.
Rețeta de nedespărțit cu sos de calamar și repent, pe cine am luat-o rețeta și am fotografiat-o pentru Yemek.com, împreună cu opțiunile delicioase de pește de la Balık TURCESC, este o opțiune elegantă de starter binevoitor.

Ingrediente pentru ordonanta de calamari prajiti si sos repent

 • 1 calmar întreg
 • 1 monoclu de apa minerala
 • 1 lingurita de miere granulat
 • 1/2 lingurita de carbonat acid de natriu
 • 1/4 lingurita slatina

Cum să faci o rețetă de calamari prăjiți și sos repent?

 1. Scoateți organele interne ale calmarului pe cine l-ați cumpărat în întregime trăgându-l din coadă.
 2. Trageți curand pielea de pe partea exterioară a calmarului pe cine îl țineți de vârf.
 3. După ce luați osul deslusit din mijlocul acestuia dintr-o bucată, spălați interiorul și exteriorul calmarului în apă din abundență.
 4. Treceți o dată asupra pielea întregului calmar cu reversul cuțitului pentru a îndepărta banda de blana rămasă.
 5. Tăiați calamarul adio dotat în inele de grosimea dorită.
 6. calamari; Frecați cu zahăr granulat, slatina și carbonat acid de natriu ritm de pregiur 30 de minute până devine diafan. După ce adăugați apă minerală la calmarii cine se înmoaie succesiv, lăsați-i la frigider ritm de 2 ore.
 7. Inspre ritm sa pregatesti sosul repent, cine este izmene pentru tigaia cu calmari; sfărâmăți interiorul pâinii veche într-un castron mic. Pulsați pesmetul cu nucile în robotul de bucătărie.
 8. Dindaratul ce o amesteci cu untdelemn de masline, usturoi salbatic ras, ciorba de limonie, iaurt strecurat si slatina, lasa-l la frigider sa se odihneasca.
 9. Scurgeți calmarul cine așteaptă în amestecul de marinată, nu clătiți. Luați făina pe o taler plată de sustinere. Făină pe orisicare molecula a calmarilor scurși.
 10. Încinge uleiul de floarea soarelui într-o cratita adâncă. Prăjiți calamarii înmuiați în făină în untdelemn încins și adânc până se rumenesc. Luați calmarii, pe cine i-ați ținut pe prosoape de hârtie ritm de 5 minute pentru a-și a mantui excesul de untdelemn, pe o taler de sustinere.
 11. Se serveste cu sosul repent, cine asteapta la frigider si se ingroasa. Împărtășește-l cu cei dragi ca un început binevoitor, o dejun.