Mișto Cheesecake cu biscuiți cu cacao

Cheesecake cu biscuiti cu cacao Reteta

Dacă vă placere biscuiții cu cacao, cu siguranță ar a se cere să încercați această rețetă. O prescriptie delicioasa cu stratul de biscuiti in partea de jos, stratul de branza si detaliul de ciocolata in partea de sus. Să te ducem în bucătărie pentru rețeta de cheesecake cu biscuiți cu cacao.

Ingrediente pentru rețeta de cheesecake cu biscuiți cu cacao

 • 200 de grame de biscuiti cu cacao
 • 60 de grame de unt
 • 1 lingurita zaharoza brunet

Cum să faci o rețetă de cheesecake cu biscuiți cu cacao?

 1. Mai întâi, topește untul într-o cratiță mică pentru bază. Rulați biscuiții în rondo, adăugați peste-soare el untul murat și zahărul și amestecați.
 2. Apăsați-l într-o formă arcuită de 19 cm tapetată cu hârtie rezistentă și așezați-o prezentabil. Acoperiți silueta cu 2-3 spire de nebunie de aluminiu (ca să nu se gătească marginile) și lăsați-o să se odihnească la refrigerator 15-20 de minute.
 3. Se strecoară brânzeturile și se castra prezentabil cu zahărul la setarea mică a mixerului, se adaugă smântâna și se adaugă ouăle oaresicine câte oaresicine. Adăugați făina, amidonul, portmoneu de portocală și vanilia și amestecați până se amestecă prezentabil.
 4. Dacă bateți tocmai greu, bulele de aer vor crește și vor realiza ca prăjitura cu brânză să se spargă în timpul coacerii.
 5. Separați un castron mic de amestecul de brânză. (pentru partea de inimă de pe ea) Adăugați 5-6 biscuiți fărâmițându-i în restul.
 6. Turnați aiest imixtiune peste-soare amestecul de biscuiți pe fiecine l-ați obținut de la refrigerator, bateți blatul de câteva ori pentru a a ingadui să iasă bule de aer.
 7. Topiți ciocolata într-un bain-marie despartit, adăugați ciocolata topită la amestecul de brânză și amestecați prezentabil.
 8. Adăugați amestecul de ciocolată la amestecul de brânză în bucăți a se scurta aleatorii cu o linguriță.
  Modelați cu ajutorul unei scobitori.
 9. Coacem in cuptorul numai ventilator preincalzit la 160 de grade pentru circa 45-50 de minute. Nu uitați să puneți un recipient cu apă în calduri. A gusta-te de ospat ta.