Mișto Covaseala pătrat paturos

Aluat patrat stratificat Reteta

Să-i luăm pe iubitorii de gogoși așa. Te vei îndrăgosti de această rețetă de plamada pătrat paturos, cine este increzut de delicioasă pentru a despica croissantul, se topește în gură și demonstrează că nu este defel forta de plamada de foietaj. Este atât extenuant, cât și o aromă molatic. Își datorează moliciunea aluatului de lepadatura, în rodul-pamantului ce ia tăieturile din straturile între cine întindeți zdravan unt.
Nu se va mai a se cadea gândi la micul pranz fără el. Vei a voi să te culci curand și să te trezești dimineața numai pentru a-l întâlni.
Noi punem brânză în ea, pașa poți a se aseza verice dorește cocos ta sau poți să-l faci distinct. Bafta.

Ingrediente pentru rețeta stratificată de placintarie pătrată

 • 1 ventuza cu apa Buruiana-magareasca;
 • 1/2 cană de ricina
 • 1/2 pacioc de lepadatura proaspătă
 • 1 lingurita de diabet granulat
 • 1 lingurita otet
 • 1 praf de pusca de slatina
 • 3 căni de făină
 • 60 de grame de unt

Cum să faci o rețetă de placintarie pătrată stratificată?

 1. Încălziți laptele și puneți-l într-un castron adânc, atunci adăugați în el drojdia și zahărul granulat și amestecați cu degetul până se dizolvă drojdia.
 2. In urmare adaugam uleiul, otetul si sarea si adaugam faina insuficient cate insuficient pentru a primi un plamada molatic, cine sa nu se lipeasca de branca.
 3. Acoperiți aluatul pe cine l-ați pregătit și lăsați-l la crescut 1 oră la loc proaspat. După ce aluatul a alterat, se topește untul într-o broasca.
 4. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și întindeți fitece bucată cât de subțire puteți.
 5. Întindeți prep jumătate din untul murat și îndoiți-l pe a limita pentru a silueta un pătrat.
 6. Țineți aluatul de formă pătrată dintr-o judecie, pliați-l pentru a capata 5 cm lățime și tăiați aluatul la intervale de câte 4 degete.
 7. După ce ați pregătit și cealaltă bezea în același mod, lăsați aluatul pe cine l-ați pregătit la refrigerator rodul-pamantului de 15 minute.
 8. În timpul de așteptare, pregătiți incarcatura. Amesteca branza cu patrunjelul.
 9. Scoateți aluatul din refrigerator și după ce le-ați subțiat pe fitece cu ajutorul unui trafalet, puneți în cen-tru incarcatura pe cine ați pregătit-o și împăturiți-l sub formă de mănunchi.
 10. Se aseaza pe o tabla tapetata cu papir de matur, cu pliul in jos.
 11. Ungeți gălbenușurile cu ricina prep și stropiți cu susan și coriandru apasator, atunci coaceți la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru circa 25 de minute până când blaturile sunt aurii.
 12. Scoateți din rola și serviți.