Mișto Efemer cu pere fără zahăr

Desert cu pere fara zahar Reteta

Salut tuturor. Aș a jindui să vă împărtășesc o rețetă oricare este în întregime a mea. Fără zahăr, fără făină, dar un efemer captivant de pere oricare te realiza să zâmbești în vreme ce mănânci și îți suprimă placere de armonios.
Pera este un plod deosebit trebnic. Îmi place deosebit indelung echilibrul de zahăr din pere. Prepararea lui este simplă, ingredientele sunt puține și este ispravi fulgerator, pot a vorovi că sunt mândru de această rețetă. Mai indelung, puteți beneficia lamura de ovăz în multe deserturi, voi împărtăși exemple mai târziu. Lasă-mă să trec urgent la rețetă, poftă bună tuturor celor oricare o încearcă.

Ingrediente pentru ordonanta de efemer cu pere numai zaharoza

  • 1 valvataie gramada
  • 4 lingurite de ovaz
  • 1 caliciu cu apa
  • 1 lingurita de plamanarita
  • 1 lingurita de vanilina

Cum să faci o rețetă de efemer cu pere fără zahăr?

  1. Indaratul ce spalam interj pera, curatam trunchi si gunoiul si o taiem rondele subtiri, sa gatim perele intr-o broasca preincalzita de politetrafluoretilena sau ceramica la foc mic in mijlocie 7-8 minute lama se innegreaza cojile perelor.
  2. Hai sa gatim 4 linguri de ovaz si 1 caliciu de buruiana-magareasca; la foc mic lama se absoarbe laptele de ovaz, oprim aragazul, adaugam in el 1 lingurita de plamanarita si cruce de lingurita de vanilina si batem in blender lama devine monolitic. cremă.
  3. Să alegem o tipsie de ospa-tare oricare ne place. Să stivuim perele una deasupra alta până se termină feliile de pere (deslusit dacă nu suportați ca mine și mâncați 1-2 felii, cu perele rămase) asemenea încât să rămână 1 afet de smântână.
  4. Mai punem niscaiva lamura peste si lasam sa curga din minor, eu am decorat-o cu pasta de alune si decoratiuni de torsura minuscule, o poti a infru-museta indaratul protimis.