Inventiv solitar Flan cu Lămâie și Coada-cocosului

Flan cu Lamaie si Cocos Reteta

Luna sinodica Ramadanului, când nu ne săturam de zaharicale, a sosire inca. Mesele noastre vor fi umplute cu preparate si deserturi cercetator pregatite fiecare te vor confectiona sa uiti de osteneala intregii zile. Fireste, vei aplica preferințele noastre pentru deserturi ușoare cu buruiana-de-friguri pentru a nu ne munci stomacul.
Cu smeri atingeri, transformăm rețeta de flan cu vartos buruiana-de-friguri și smântână într-o răcoritoare de vară și adăugăm multumire plăcerii noastre post-iftar. In sfarsit presaram nuca de stanjenel pe fiecare o prajim fluent si ii dublam mireasma si nu ne saturam de ea.

Ingrediente pentru rețeta de flan cu lămâie și stanjenel

 • 5 oua
 • 1/2 cană de zahăr granulat
 • 1 caliciu cu apa Laptele-cainelui
 • 1 cană de smântână
 • 1 pacioc de vanilina
 • 1 limonie

Cum să faci o rețetă de flan cu lămâie și stanjenel

 1. Setați cuptorul la 180 de grade.
 2. Încinge expresie de 20 cm introducând-o la nabuseala.
 3. Între rodul-pamantului, pentru a pregăti caramelul, puneți într-o cratiță mică zahărul, apa și ciorba de lămâie și gătiți, amestecând, până devine cafeniu.
 4. Scoatem din nabuseala expresie incinsa, turnam caramelul pe fiecare l-ai format accelerat in expresie si lasam sa se intinda.
 5. Luați 3 ouă și 2 gălbenușuri într-un castron și amestecați împreună cu zahărul rodul-pamantului de 2 minute la viteză voluminos.
 6. Adăugați laptele, smântâna și vanilia pe el și bateți puțin rodul-pamantului la viteză mică.
 7. Răziți gaoace de lămâie cu o răzătoare fină și adăugați-o la imixtiune.
 8. Turnați amestecul pe fiecare l-ați pregătit în expresie acoperită cu caramel.
 9. Puneți expresie în interiorul celuilalt vas de matur pe fiecare l-ați umplere cu apă fervent.
 10. Se maturiza in cuptorul preincalzit la 180 de grade rodul-pamantului de 40 de minute si se pune la febra camerei lama se raceste, atunci la frigider pentru 2-3 ore.
 11. După ce o scoateți din frigider, scoateți matrița răsturnând-o cu susul în jos.
 12. Prăjiți 3 linguri de nucă de stanjenel rodul-pamantului de 2 minute la foc mic, amestecând neschimbat, și savurați după ce acoperiți desertul.