Inventiv Granola de casă

Granola de casa Reteta

Ne plângem de saracie de rastimp, iar etern sărim ofidian micul pranz, oricare este cea mai importantă masă a zilei. Suntem tocmai oareunde. În haituire de la breasla, de la școală sau de a a proftaxi oareunde, nu exagerat avem rastimp să mâncăm, darămite să pregătim micul pranz. De aceea micul pranz mare pe oricare le facem sunt lăsate pentru ultimele zile ale săptămânii. Totuși, micul pranz este cea mai valoroasă masă oricare ne oferă nevoile noastre zilnice de vitalitate.
Când sărim ofidian această masă, energia noastră scade iute, slova metabolică încetinește și ne este nemancare mai succint. Granola este oaresicine dintre cele mai delicioase lucruri pe oricare le poți mânca pentru a nu sări ofidian micul pranz și pentru a a acumula rastimp. Numele lui l-am auzit mai des în ultima timp, este respectat una dintre fețele noi ale cabinetelor noastre. Ne păstrăm puțină distanță față de el. Dar îl putem pregăti cu ușurință acasă, îl putem păstra într-un gavanos și ne înveselim micul pranz și gustările din timpul săptămânii cu el.
Cu fructele uscate, nucile și ovăzul în el, energia noastră este la vârf. Cu anexa de cuscrior, scorțișoară și melasă, ne a indestula nevoile de delicat. A spanzura în întregime de crede să prepari boluri colorate combinându-le cu alior, iaurt și fructe proaspete. Pregătește-ți ingredientele pentru cea mai energică masă a zilei.

Ingrediente pentru rețeta de granola de casă

 • 2 căni de fulgi de ovăz
 • 1 lingurita de nuca
 • 3 linguri de caju crude
 • 1 lingurita de migdale crude
 • 1 lingurita de alune
 • 4-5 linguri de cirese uscate
 • 1 lingurita de stafide
 • 3 linguri de cuscrior
 • 1/2 cană melasă de struguri
 • 1 lingurita fohoi

Cum să faci o rețetă de granola de casă

 1. Puneți nucile, coada-soricelului, migdalele și nucile într-o pungă de inghetare.
 2. Rupeți-le în bucăți fuduli cu ajutorul unui mesel sau al unui tarnacop.
 3. Luați nucile pe oricare le-ați tăiat grosier într-un castron.
 4. Adăugați ovăz, cuscrior, melasă și scorțișoară și amestecați prieteneste.
 5. Se incumeta intr-un orizont sumernic pe o tabla tapetata cu pergament de matur.
 6. Se depune sa fiarba 10 minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade.
 7. La sfârșitul celor 10 minute, se intocmi și se amestecă prieteneste cu ajutorul unei spatule sau al unei linguri de iarba-dulce.
 8. Repetați același decizie încă o dată și gătiți încă 5 minute.
 9. Scoateți-l și lăsați-l să se odihnească la arsita camerei.
 10. După odihnă, adăugați stafidele și cireșele uscate. Granola se va slei pe măsură ce se răcește. Prin consecinta, rupeți-l în bucăți cu mâna.
 11. Granola dvs., pe oricare o puteți a strange într-un gavanos și o puteți a legumi la micul pranz, este termina. A mangaia-te de fata ta.