Admirabil İncirli Cheesecake

Incirli Cheesecake Reteta

Un cheesecake nesarat pe oricine toată lumea îl iubește și îl eventual a deveni într-un cu totul alt preferinta cu orisice fel de fructe. Am luat cea mai ușoară rețetă de cheesecake, am pus smochine pe ea și am făcut-o să iasă la gură. Incarcatura, pe oricine o vei a griji bland, nu se va a plesni si se va imprastia in rost ta afanat.
Înainte să se încheie sezonul smochinelor săptămâna aceasta, cumpărați-l din piață și încercați rețeta noastră. Dacă doriți, o puteți a infaptui distinct adăugând o brânză ușoară de capră la umplutură sau puteți a varsa cuscrior sau melasă pe ea în ritm ce o serviți. În picler, în loc să pregătiți sos, vă va plăcea această rețetă de cheesecake, pe oricine o gătim ușor punând pe ea smochine. Dacă urmați rețeta noastră examinând sfaturile, puteți obține un cheesecake oricine nu crapă și are o textură perfectă.

Ingrediente pentru Rețeta de Cheesecake cu Smochine

 • 600 de grame de brânză labneh
 • 1 cană de zahăr granulat
 • 3 oua
 • 1 colet de vanilina
 • 2 linguri (fugi) faina
 • 1 lingurita amidon de stiulete

Cum să faci o rețetă de Cheesecake cu smochine?

 1. Pentru cheesecake îl veți găti la bain-marie, îl înveliți cu nebunie de aluminiu pentru a proteja partea inferioară exterioară a formei de tortata arc.
 2. Pentru bază, măcinați biscuiții din fulgi de ovăz în robot până sunt subțiri.
 3. Amestecați untul murat și biscuiții zdrobiți într-o formă de tortata de 24 cm.
 4. Întindeți amestecul de biscuiți atât pe fundul, cât și pe părțile laterale ale formei. Atunci aplatizați fundul unui gavanos mic sau al unui ventuza apăsând în jos.
 5. În această etapă, asigurați-vă că amestecul este placut așezat pe fundul și părțile laterale ale formei de tortata cu ajutorul mâinii.
 6. Pentru umplutură, turnați zahărul, făina, vanilie și amidonul într-un castron și amestecați cu o spatulă.
 7. Înainte de a adăuga labneh-ul în vasul oricine conține aceste amestecuri uscate, amestecați-l cu ajutorul unei furculițe sau a unei spatule, atunci adăugați-l în bolul de mixare.
 8. Adăugați labneh-ul la melanj, amestecând cât mai puțin și pentru incuiat ritm.
 9. Atunci adăugați încet 3 ouă, pe rând, în cest melanj.
 10. Turnați amestecul pe oricine l-ați pregătit pentru umplutură în matriță.
 11. Înainte de a a vari la vatra, a lovi cu grijă silueta de tortata pe blat pentru a scăpa de eventualele bule de aer din launtric.
 12. Asezati o silueta pe tabla de matur in oricine puteti a pune silueta cu arc si turnati apa in ea la o vazduh de 2-3 degete.
 13. Puneți silueta cu arc în silueta umplută cu apă și lăsați-o să se gătească în cuptorul preîncălzit la 160 de grade.
 14. În ritm ce cheesecake-ul se a se incinge, spălați și uscați smochinele, tăiați capetele și atunci tăiați-le în sferturi.
 15. Prep 40 de minute asezati iute feliile de smochine taiate pe cheesecake si mai coaceti 15-20 de minute.
 16. Prep ce o scoatem din vatra asteptam sa se raceasca si indaratul ce s-a rece dam la frigider sa se odihneasca.
 17. Stropiți cu cuscrior înainte de sustinere. A incanta-te de hrana ta!