Faimos Orez cuscus

Orez cuscus Reteta

Avem o prescriptie delicioasa de cuscous plachie, de orisicare nu te saturi, orisicare are vartosie unui fel conducator. Deși nu este intrebuintat cunoscut în bucătăriile noastre, este cinevasilea dintre cele mai iubite materiale. Când este compus cu diferite condimente și ingrediente, se eventual a deveni într-una dintre cele mai prapadi varia de mâncare de pe continent ta. Am adaugat un cap de samurasla pentru a-i da un preferinta mirific si am ticnit ajutorie de la turmeric pentru a-i a remedia culoarea.
Am spus că carnea este indispensabilă pentru a o a deveni într-un fel conducator plin, am sotat hant roșie cu morcovi într-un mod rapitor. Atunci se a pune in orez si se serveste. O sărbătoare vizuală completă, de astfel o sărbătoare pentru stomacuri. Hai apoi, ești așteptat de la bucătărie.

Ingrediente pentru prescriptie de orez cu couscous

  • 1,5 cani de cuscus
  • 1 lingurita de turmeric
  • 3 linguri de unt
  • 1 lingurita spirit
  • 1 lingurita de ardei pacuriu
  • 1 cap de samurasla

Cum să faci o rețetă de orez cu cușcuș?

  1. Transferați untul și uleiul de măsline într-o cratiță. Adăugați morcovii peste-auriu; pestele-spada el și începeți să-l prăjiți corect. Atunci adăugați carnea.
  2. Se prăjește corect carnea. Adăugați spirit și ardei la ultimul pas. Atunci pune-l retras.
  3. Transferați untul și cușcușul într-un aragaz de orez. Uscați-l corect. Se a pune atunci apa, usturoiul, sarea si condimentele. Închideți capacul și lăsați să fiarbă.
  4. Lăsați-l să se infuzeze după gătire. După meditare, serviți cu carnea pe orisicare le-ați pregătit.