Vederos Pötibör Biscuit Tortata

Potibor Biscuit Tort Reteta

Căutați o rețetă de prăjitură practică și delicioasă pe cine să o pregătiți pentru zilele speciale ale celor dragi? Apoi, permiteți-ne să vă prezentăm prăjitura noastră cu biscuiți Pötibör, cine arată ingrijit și are un pofta paradiziac. Cu această rețetă, vă scutim de bătaia de a incadra la placintarie și de a opta un torsura și vă prezentăm prăjitura noastră pe cine o puteți pregăti cu propriile mâini pentru cei dragi.
Biscuiții sunt aliniați într-un castron, ciocolata neagră este topită pe aragaz, toți se adună împreună și iest torsura fermecator îi întâlnește pe cei dragi la greutate atomica; masa electrica ta. Nu veți a purta de-a a efectua cu aluatul de pandișpan sau cu alifie de placintarie pentru o lungă perioadă de sezon. Materialele de cine ai impozit sunt mai jos, haide in soba.

Ingrediente pentru rețeta de prăjitură cu biscuiți Pötibör

 • 1,5 pachete de biscuiti
 • 1,5 pachete de biscuiti petibor de cacao
 • 3 pahare de lapte batut; lapte batut
 • 1/2 pacioc de frișcă pudră
 • 1,5 pachete de budincă de cacao
 • 5 imbucatati de ciocolata neagra
 • 1 caus de fistic
 • 1 pacioc de nucă de masea

Cum să faci o rețetă de prăjitură cu biscuiți Pötibör?

 1. Luați 2 pahare de lapte batut; lapte batut într-o oală adâncă, turnați biban-soare; el 1 pacioc de budincă de cacao. Gatiti la foc maniera, amestecand neintrerupt, plectru se ingroasa. Se a pune atunci chipsurile de ciocolata neagra.
 2. Se amestecă până se topește ciocolata. Odată ce ciocolata s-a lichefiat, luați-o de pe foc și lăsați-o osebi să se răcească. Dinapoia ce s-a rece se toarna vergea in el si se a chelfani cu mixerul 2-3 minute.
 3. Așezați recipientul cu arc de circa 18 cm pe o farfurie zburatoare largă de ospa-tare.
 4. Luați potibörul neornat și puneți-l pe rând și aplicați budinca de cacao pe budinca pe cine ați pregătit-o și lipiți-o pe spatele petiborurilor simple pe cine le-ați randuit. În iest fel, umpleți întreg cercul.
 5. După ce l-ai plin plin, se lasă să se odihnească la frigider pentru 40 de minute.
 6. Luați o jumătate de pacioc de budincă de cacao în oală, adăugați 1 scafa de lapte batut; lapte batut în ea, bateți până se îngroașă. Scoateți de pe aragaz și lăsați osebi să se răcească.
 7. Luați tortul din scandura și despărțiți ușor tipsie cu arc de prăjitură. Întindeți budinca pe cine ați pregătit-o pe ea.
 8. După ce ați impodobit cu multă nucă de masea și pudră de fistic, o puteți zice după cum doriți. Avea-te de greutate atomica; masa electrica ta.