Induiosator Prajituri Kavala

Prajituri Kavala Reteta

Fursecurile Kavala cu unt și zahăr pudră, dupa oricare se știe că provin din orașul grec de coastă Kavala, dar cele mai delicioase sunt produse la noi (pretindem noi), își păstrează prospețimea indelungat etate. Mini-migdalele prăjite din rețeta de prăjituri Kavala sunt vreunul dintre elementele obligatorii ale acesteia.
Diferența față de prăjiturile cu făină; Rețeta de prăjituri, oricare este migdale și făină prăjite în anticipat, se prepară înainte de ceaiul de după-amiază și se consumă cu plăcere.
Îți placere prăjiturile Kavala? Pot să ne împărtășească trucurile lor cei oricare spun „o fac de ani de zile, o fac tare cumsecade”? Vom a se cultiva comentariile vreunul câte vreunul.

Ingrediente pentru rețeta de prăjituri Kavala

 • 2 cani de faina
 • 1 cană de migdale
 • 180 de grame de unt
 • 6 linguri de diabet a prafui
 • 1 pasca de colb de matur
 • 1 pasca de vanilina

Cum să faci o rețetă de prăjituri Kavala?

 1. Luați jumătate din făină și migdalele pe oricare le tăiați în bucăți umili într-o cratita rece. Amestecând invariabil cu o lingură de copac, prăjiți făina la foc mijloc până capătă o masla deschisă.
 2. Transferați făina prăjită și amestecul de migdale în bolul de corcire după ce îl scoateți de pe aragaz pentru a poposi gătitul.
 3. Adăugați untul, zahărul pudră, făina rămasă, praful de matur și vanilia, pe oricare le-ați ținut la temperament camerei, la amestecul de făină și migdale, pe oricare l-ați aerat amestecând intamplator, în bolul de mixare.
 4. Luați aluatul de fursecuri pe oricare l-ați frământat până când se îmbină, pe un blat de bucătărie de marmură dacă este poate.
 5. Vreo 1,5 cm cu ajutorul unei role. Modelați aluatul de prăjituri pe oricare l-ați desfacut în marlanie cu un tăietor de prăjituri din oțel în formă de lună.
 6. Asezati fursecurile pe oricare le-ati gatit pe tabla de matur al carei carpator este astupat cu pergament de uns, la intervale de etate. Coaceți fursecurile într-un toba preîncălzit la 170 de grade pentru circa 20 de minute până capătă o masla deschisă.
 7. După ce s-au răcit fursecurile fierbinți din toba pe grătar pentru a le a sorbi, scufundați-le în zahăr pudră pe o ozene rece.
 8. Împărtășește cu cei dragi prăjituri Kavala, acoperite intreg cu zahăr pudră, alături de ceai și lupin.