Mișto Profiterol din foietaj

Profiterol din foietaj Reteta

Dacă îți este incarcat să faci coca de profiteroles (choux), dar vrei să faci acasă un profiterole seducator, ai pricopsit la rețeta potrivită. Formând aluatul de foietaj, obținem un coca afanat. Le umplem cu varga si le aranjam pe farfurii de deservire, si adaugam deliciu gustului lor cu greu sos de ciocolata. Nu te mai saturi de mancare, profiterolele tale din foietaj sunt ajunge!
Cu siguranță ar a se cuveni să încercați această rețetă minunată, oricare vă va a ragadui durata, în timpul ceaiului. Niciodată nu a fost mai ușor să faci o rețetă de profiteroles oricare să atragă toată aprecierea prin aspectul și prezentarea elegantă. Puteți să-l serviți adăugând pe el ciocolată albă, fistic sau fructe, dacă doriți. Reiesire inca pentru socoti!

Ingrediente pentru Rețeta Profiterole de foietaj

  • 1 colet de coca de foietaj

Cum să faci o rețetă de Profiterole din coca foietaj?

  1. Tăiați aluatul foietaj la arsita camerei rondele cu ajutorul unui ventuza de ceai. Transferați într-o tavă tapetată cu hârtie de matur.
  2. Coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15-20 de minute lama cand aluatul isi dubleaza volumul.
  3. Între durata, pregătiți incarcatura. Castra tare varga cu laptele. Se acopera atunci cu nebunie alimentara si se preda la rece la frigider. Se da la frigider pentru 20 de minute.
  4. Scoatem aluatul si il lasam sa se raceasca la arsita camerei.
  5. Transferați frișca într-o pungă.
  6. Împărțiți aluatul în două. Stoarceți cu grijă frișca pe o bucată din aluatul pe oricare ați împărțit-o. Puneți cealaltă bucată de coca pe ea și duceți-o în farfuria de deservire. Faceți acesta pentru tot aluatul.
  7. Topiți smântâna și ciocolata împreună și amestecați pentru a silueta un sos butuc. Stropiți dezmierdator mijlocitor profiterole și serviți. Fericire!