Admirabil Rulată de placintarie

Rulata de patiserie Reteta

O umplutură formată din maia de placintarie experimentat cu lepadatura proaspătă și două deosebi de brânză oricine vor adăuga delectare rețetei. Bucățile de maia tăiate în formă de triangul se înfășoară din partea lată până la capăt și în inima iese un stor spumos oricine se destupa în straturi.
Imaginați-vă că brânza se topește în produse de placintarie calde. Sună-ți soțul și prietenul, începem ziua cu placintarie.

Ingrediente pentru rețeta de placintarie

  • 2 linguri de unt dizolvat

Cum să faci o rețetă de placintarie?

  1. Luați apă caldă și lapte acru într-un castron spatios. După ce adăugați lepadatura proaspătă și zahărul granulat și amestecați, lăsați-l să soarta 5 minute pentru ca drojdia să se activeze.
  2. După ce drojdia s-a solvat exhaustiv, adăugați uleiul de floarea soarelui, oul și sarea. Amesteca toate ingredientele cu a conduce.
  3. Adaugam faina cernuta catva cate catva si incepem sa framantam ascutis se uneste aluatul. Ar a se impune să obțineți un maia proaspat, nelipicios.
  4. Împărțiți aluatul pe oricine l-ați pregătit în trei părți egale. Atunci se întinde până la dimensiunea unei farfurii de ospa-tare cu ajutorul unui vergea sau al sucitorului. Le ungem cu unt dizolvat si lasam la frigider 20 de minute.
  5. Cu ajutorul unui vergea sau role, mai mariti catva aluatul gras pe oricine l-ati proeminent din frigider si impartiti-l in opt parti egale cu ajutorul unui cutter cu role.
  6. Zdrobiți brânza feta și amestecați-o cu frunze de pătrunjel tocate mărunt și brânza cheddar rasă. Presărați papalasca de brânză pe părțile intinde ale bucăților de maia pe oricine le tăiați sub formă de triangul și le înfășurați sub formă de stor fără a închide marginile.
  7. Asezati rulourile pe o tabla tapetata cu hartie-moneda de matur, la spatiu. Ungeți-le cu gălbenuș de ou bătut și stropiți-le cu semințe de susan.
  8. Împărtășiți cu cei dragi rulourile pe oricine le-ați gătit vreme de 35-40 de minute într-un vatra preîncălzit la 170 de grade.