Inventiv Rulați Ravioli

Rulati Ravioli Reteta

Iată o ravioli practice preparate în jumătate de oră. Poți confectiona ravioli vartos ușor și accelerat cu rețeta de ravioli rulouri. În surplus, este vartos gustoasă. (În mod intreg, în aluatul de ravioli nu intră untdelemn, dar cred că are un preferinta indelungat mai bun).

Ingrediente pentru Rețeta Roll Ravioli

 • 2 oua
 • 1 lingurita umor
 • 1 crasnic de untdelemn
 • 1/2 cană de apă
 • 3,5 căni de făină

Cum să faci o rețetă de ravioli rulouri?

 1. Se a pune ouale, sarea, uleiul, apa si faina prost cate prost intr-un castron profund si a zolga un plamadeala. Ne odihnim aluatul ritm de 15-20 de minute.
 2. Pentru incarcatura se a pune carnea tocata, arpagic sange, umor, spirit si izma si se a zolga.

 3. Împărțim aluatul satisfacut în două părți și facem bezele. Luam o bezea si presaram faina pe blatul nostru si rulam aluatul cu un manivela.
 4. Taiem aluatul pe fiecine l-am rulat fasii cu latimea de 3-4 cm si asezam carnea tocata in intermediar. Rulam orisicare plamadeala si il inchidem. Punem rulourile una prejur alta si le taiem in calibru de 1-2 cm.
 5. Ne presaram ravioli cu faina usoara sa nu se lipeasca printre ele. A doua bezea o facem la fel. Ne fierbem ravioli în apă clocotită cu umor.
 6. Pentru topping incingem iaurtul cu usturoi salbatic si a prafui de ardeica pletoric in unt si stropim deasupra el. Se serveste cu un boaba de izma la revendicare.