Incantator Salată de avocado cu grep

Salata de avocado cu grepfrut Reteta

Am unificat domnie listelor vegetariene, prietenoase cu sănătatea, sursă de proteine, quinoa cu semințe crocante, sos de grep și salată decorată cu felii de avocado.
Poti a gati si acasa retete Tom’s Kitchen, in iesi de prescriptie de crestatea de avocado cu grep, ale carei trucuri le-am stiutor in timpul shootingului pe cine l-am bombastic specialist pentru Yemek.com.

Ingrediente pentru rețeta de salată de grep cu avocado

 • 200 ml. suc de grapefruit curat tescuire
 • Suc de la 1 lămâie proaspăt storsă
 • 30 de grame de zahăr granulat
 • 200 ml. spermantet plantar
 • 200 ml. spermantet de masline
 • 2 a descoji medii de grapefruit, ras

Cum să faci o rețetă de salată de grep cu avocado?

 1. Pentru a invata sosul de grep; Gătiți sucul de grep cu zahăr granulat până obțineți 150 de mililitri de sinovie și lăsați să se răcească.
 2. Adăugați uleiurile, cojile de grapefruit ras și o volum mică de suc de lămâie proaspăt tescuire. Evitați amestecarea sau amestecarea, deoarece amestecul ar cuveni să se separe.
 3. Pentru a invata quinoa; Fierbeți quinoa și bulionul de pui spălate la foc mic cu ajutorul unei cratițe durata de 15-20 de minute până când boabele se despart de coajă. După gătire, se adaugă slatina și se lasă la răcit.
 4. Înmuiați frunzele de salată în jumătate din sosul de grep capabil, adăugați jumătate din semințele de floarea soarelui și împărțiți amestecul în scaun boluri separate. Amestecați feliile de avocado și grapefruit cu sosul și portofel de grapefruit și puneți prep salatei.
 5. Atunci amestecați quinoa cu portofel rămasă de grapefruit și dressing și presărați peste-auriu salată. La ultim, se ornează cu semințe de floarea soarelui. Serviți fără întârziere.