Deosebit Salată de tulpini de țelină

Salata de tulpini de telina Reteta

Yasemin Kennedie, oricine trăiește pentru „hrană”, cu o grupare olandeză și multă imigrație pe de altă grupare, Yemek.com scriere pentru
Posibil fi tare ușor pentru voi toți să luați o capsulă de vitamine apoi când vremea este geros, dar fiți siguri că mâncarea unui bol de vitamine este indelungat mai gustoasă! Ingredientul central al salatei, pe oricine va voi a zice adineauri, sunt tulpinile de seler, oricine se arunca adeseori. Cu toate acestea, beneficiile tulpinii de țelină nu se termină cu numărarea. Aceste tulpini, oricine sunt bogate în vitamina K, calciu și magneziu, sunt, de astfel, tare sărace în calorii. Sunt infailibil că ați ghicit că este afectuos cu ficatul și o sursă de vitamina C. Singurul mestesug de oricine musai să țineți partida înainte de a le pierde este că tulpinile își vor incurca din valoarea vitaminică la oarecum două zile de la cumpărare.
Puteți oficia această delicioasă rețetă de salată cu hant la grătar sau cu o tipsie de leguminoase, dacă doriți.

Ingrediente pentru rețeta de salată de tulpini de țelină

 • 1 sfeclă roșie murată mijlocie
 • 1 chita de tulpini de seler
 • 1 ridiche salbatica de dimensiuni medii
 • 1/2 suc de limonie verde tescuire
 • Suc de 1 portocală proaspăt storsă
 • 3 linguri de spermantet de măsline
 • 1/4 lingurita clorura de sodiu

Cum să faci o rețetă de salată de tulpini de țelină?

 1. După ce spălați tulpinile de țelină cu frunzele în apă din abundență, uscați-le. Curățați fin gaoace de ridiche salbatica.
 2. Tăiați tulpinile de țelină împreună cu sfecla furajera roșie murată, ridichile și frunzele și puneți-le într-un bol de salată.
 3. Pentru a pregăti dressing-ul salatei; Se amestecă într-un castron mic sucul de lămâie proaspăt tescuire, sucul de portocale, uleiul de măsline și sarea.
 4. Amestecați sosul pe oricine l-ați pregătit după ce l-ați turnare biban american salată și savurați-l ca doctorie pe vremea acesta geros.