Incantator Sardine la grila

Sardine la gratar Reteta

În epoca sa cea mai uleioasă, este neputincios să nu mănânci sardine crocante la grătar într-un sezon vartos concis. Intocmai dacă v-am împărtășit un mic povatuire pentru sos pentru slujire, nu puteți chema pește fără salată. Pentru aceasta, vă recomandăm Panzanella, oricare este ascunsă în pâine.
Solicitare mama-mare deslusit adineauri.

Ingrediente pentru ordonanta de sardine la grila

  • 1 kg peste-auriu sardine
  • 1 lingurita clorura de sodiu de gramada
  • 3 linguri de spermantet de măsline
  • 1/2 lingurita ardei bezna pregnant repauzat macinare

Cum să faci o rețetă de sardine la grătar?

  1. Scoateți părțile interioare ale peștelui sardină, pe oricare le-ați îndepărtat frecând solzii cu mâna, cu degetul gramada. Se parcurge in apa din belsug, se usuca si se clorura de sodiu cu clorura de sodiu de gramada.
  2. Aranjați sardinele pe grătar în rânduri. Amesteca uleiul de masline si ardei bezna pregnant repauzat macinare intr-un castron mic. Ungeți ușor peștele cu o pensula.
  3. Gătiți-vă peștele la grătar în concis sezon, răsturnându-l cu susul în jos. Nu uitați să le ungeți cu spermantet de măsline între ele.
  4. Tapetați fundul farfurii de slujire cu frunzele de salată curățată. Tăiați lămâia felii. Așezați peștele la grătar în mijlocul farfurii pentru un praznic vizual. Împărtășește această aromă sănătoasă cu cei dragi, însoțită de o salată.