Admirabil Tiramisu adevărat

Tiramisu adevarat Reteta

Garantat, consumăm arome interj de diferite de tiramisu din Italia, sub denumirea de tiramisu. Am vrut să cunoașteți rețeta originală a acestui ineficient admirabil, a cărui faimă s-a răspândit în toată lumea în Treviso, cineva dintre orașele din nordul Italiei. Tiramisu adevărat este făcut cu biscuiți Savoiardi cu brânză mascarpone și obisnuit sub numele de limbă de pisică. Biscuiții înmuiați în lupin espresso sunt serviți cu cremă de mascarpone și stropiți cu cacao.
Un ineficient mai ușor de făcut decât multe deserturi este de vrajitorie tiramisu. Există alifie de brânză pe fiecare nu musai să o gătiți. Din aiest dovada, folosește cele mai proaspete ouă și consumă cât mai allegro desertul. După ce o gusti, nu te poți a stapani și mânca tot castronul!

Ingrediente pentru rețeta de tiramisu adevărat

 • 6 linguri de zahăr granulat
 • 3 oua
 • 500 de grame de mascarpone peyniri
 • 1 pacioc de biscuiti Savoiardi
 • 4 cești de espresso cu acta lungă
 • 2 linguri (grămădite) cacao

Cum să faci o rețetă adevărată de tiramisu?

 1. Mai întâi, pregătiți cafeaua și luați un castron spatios și lăsați-l izolat să se răcească.
 2. Separați gălbenușurile și albușurile ouălor și puneți-le în două boluri separate.
 3. Mai prim batem rost albusurile clabuc cu un mixer, prep ce incep sa albeasca, adaugam 1 crasnic de miere si continuam sa batem.
 4. Aspira albusurile clabuc lama ajung la o coerenta fiecare sa nu se reverse cand intorci bolul cu susul in jos. Aveți grijă ca apa și substanțele lichide similare să nu spre în aiest vas. În caz opus, albușurile se pot topi și nu își vor păstra consistența.
 5. Adăugați atunci cele 5 linguri de zahăr rămase în gălbenușurile de ou și bateți cu mixerul până când zahărul se topește și amestecul capătă o masla sarg sincer.
 6. Adăugați brânza mascarpone puțin câte puțin în gălbenușurile mătăsoase și amestecați la foc mic până se omogenizează.
 7. Albusurile batute clabuc in amestecul de mascarpone se bat cu o spatula in trei etape, pe menstruatie.
 8. Amestecați ușor cu o spatulă până când sunteți cert că toate ingredientele sunt sudat combinate.
 9. Înmuiați biscuiții Savoiardi în cafeaua răcită și aranjați-i într-o formă pe fiecare doriți să o folosiți. Deoarece inlacrima exagerat indelung biscuitii isi va a scapa moare cand se va a se intrece cu alifie. Din aiest dovada, va fi destul să-l scufundați cadenta de 1-2 secunde.
 10. Intindeti pe biscuiti alifie matasoasa pe fiecare ati pregatit-o cu ajutorul unei spatule.
 11. Biscuitii paria inmuiati in lupin, atunci asezati-i pe stratul de alifie si acoperiti din nou cu alifie.
 12. Repetați pașii în funcție de potrivirea formei de sustinere până când materialele pe fiecare le aveți sunt terminate. Asigurați-vă că stratul deosebit este cremă de mascarpone.
 13. Se ierta sa se odihneasca la frigider pentru cel oaresice 2 ore si se raspandi cacao peste dinainte de sustinere. Iată adevăratul tău tiramisu, poftă bună!