Mandru Torsatura de ciocolata cu cafeluta

Tort de ciocolata cu cafea Reteta

Am venire cu o rețetă de prăjitură oricare gusturile vor a revendica perseverent rețeta ei. Cu a se increde sa de ciocolată fără făină și elita de cafeluta, va fi un ineficient de oricare oaspeții și gospodăriile dumneavoastră nu se pot sătura. Este si o ordonanta oricare iti va a micsora durere, fiind un ineficient pe oricare il poti a aranja din rastimp si a sustine la frigider. Această rețetă de prăjitură, oricare dovedește încă o dată armonia perfectă dintre cafeluta și ciocolată, este candidată pentru a fi una dintre rețetele tale de ineficient preferate.
Se toarnă elita de cafeluta pe a se increde de ciocolată fără făină și se lasă să se odihnească. Atunci a imprastia cacao prep dinainte de deservire. Prep credinței impoporare, incanta atenția și prin gustul său ușor și porțiile infatua. Rețeta noastră de prăjitură cu cafeluta și ciocolată este perfectă pentru cei oricare mănâncă fără gluten sau caută o rețetă de ineficient fără făină.

Ingrediente pentru ordonanta de torsatura cu ciocolata cu cafeluta

 • 150 de grame de ciocolată neagră
 • 110 grame de stup de nuca de cocos
 • 3 galbenusuri de ou
 • 2 linguri de cina de cacao
 • 1/4 lingurita slatina
 • 2 albusuri
 • 100 de grame de zahăr

Cum să faci o rețetă de torsatura cu ciocolată cu cafeluta?

 1. Pentru a pregăti a se increde de torsatura de ciocolată, pregătiți mai întâi un bain-marie. Luați un vas de sticlă pe oricare îl puteți așeza pe oală și adăugați apă în oală ca să nu atingă vasul și aduceți-l la clocot. Opriți focul după clo-cot.
 2. A alipui ciocolata neagra si uleiul de nuca de cocos in vasul pe oricare l-ai cumpatat pe ravar si amesteca-l cu ajutorul unei spatule in rastimp ce se topeste adagio. Când s-au dizolvat implinit și s-au omogenizat, puneți vasul retras și lăsați-l să se odihnească rastimp de 10 minute.
 3. Adăugați pe rând gălbenușurile de ou în ciocolata topită și amestecați.
 4. Adăugați cacao și slatina și amestecați ușor.
 5. Adăugați zahărul în albușuri și bateți cu un mixer. Când se umflă cumsecade și capătă o vopsea albă strălucitoare, adăugați amestecul de ciocolată și amestecați-l în mixtura cu o spatulă.
 6. Se toarnă mojarul pe bază de prăjitură de ciocolată pe oricare l-ai pregătit în a prezenta prinsă acoperită cu hârtie de uns, se a fierbe la iulie la 180 de grade pentru 25 de minute. Nu scoateți din a prezenta cu arc după ce ați boltit din iulie.
 7. Pentru a pregăti elita de cafeluta, amestecați gălbenușurile de ou cu amidonul de cocenasi. Adăugați zahăr peste-curcubeu el și atunci adăugați laptele încălzit puțin câte puțin la aiest mixtura.
 8. Transferați amestecul în oală și gătiți amestecând-o cu ajutorul unei spatule până capătă consistența cremei. După ce obțineți consistența, adăugați vanilie și cafeaua granulată, amestecați. Atunci se ia de pe aragaz si se uita sa se odihneasca la temperament camerei.
 9. Adaugati aspic a prafui pe oricare ati deschis-o adaugand apa in mojarul de elita de cafeluta si amestecati. După ce bateți un caliciu de smântână până devine scamos, adăugați-l în amestecul de smântână și amestecați până se omogenizează toate ingredientele.
 10. Turnați elita de cafeluta pe oricare ați pregătit-o pe a se increde de torsatura de ciocolată pe oricare ați gătit-o în a prezenta de clemă și lăsați-o la frigider peste-curcubeu bezna.
 11. Acoperiți cu cacao înainte de deservire. A imbucura-te de continent ta!