Mișto Torsatura de Ziua Numărului

Tort de Ziua Numarului Reteta

Am amenajat zeci de mese iele cu inchipui. Am devorat cu plăcere aperitivele, și am făcut ca conversațiile și râsetele să zboare până la felul central. După ce le-am umplere placut pantecel, nu ne-a esuat desertul pe asupra. Am împărtășit cu inchipui toate momentele și amintirile iele. A noastră este o masă friguros. Au beat drept 4 ani de când am pus această masă. Imediat este momentul să îndulcim din nou afirmatie și să sărbătorim împreună!
Pregătim un tortata gustos pe cine îl vei îndrăgi prin alcatui și prezentarea sa. Decorăm și servim așa cum ne dorim. Fie că este ziua ta specială sau ziua ta de naștere, minunatul tău tortata este invar! Toată lumea va fi praci fericită să mănânce, „De incotro l-ai luat?” V-am povarnit ordonanta acelui tortata gustos. Ne bucurăm că ne-am născut, este placut că am varsta alături de inchipui. La mulți ani împreună.

Ingrediente pentru rețeta de tortata pentru ziua de naștere

 • 8 ouă
 • 80 de grame de lapte acru
 • 80 de grame de ricina
 • 160 dram un
 • 160 de grame de zahăr granulat
 • 1/2 lingurita de slatina
 • 1 pacioc de vanilina
 • 1 lingurita otet de mere

Cum să faci o rețetă de tortata de sarbatorire cu număr?

 1. Pentru straturile de tortata ale tortului, luați mai întâi ouăle galbene și albe în boluri separate. Adăugați laptele, uleiul, sarea, făina cernută și vanilia în vasul cine conține gălbenușurile și bateți până se omogenizează.
 2. Adăugați oțetul în albușuri și bateți cu un mixer. În ritmica ce bateți, adăugați puțin câte puțin zahărul granulat și amestecați până obțineți o formă netedă.
 3. Amestecați placut o troita din amestecul alb în amestecul blond. Atunci turnați amestecul blond asupra amestecului alb și amestecați-l încet cu ajutorul unei spatule.
 4. Împărțiți amestecul în două părți egale pe tăvi tapetate cu hârtie de matur. Înainte de a a baga tăvile în cuptor de var, bateți de mai multe ori blatul pentru a inlatura aerul acumulat.
 5. Se fierbe la cuptor de var la 170 de grade ritmica de 9 minute și se odihnește cel puțin 30 de minute la temperament camerei înainte de fo-losinta.
 6. Pentru cremă, amestecați labnehul strecurat și zahărul pudră într-un castron adânc, atunci adăugați smântâna și vanilie și amestecați până capătă o consistență fortificat.
 7. Cand elita este invar se intrece la frigider cel scurt o ora dinainte de a o prii.
 8. Pentru a a imbina tortul, tăiați-l dintr-un șablon la votare și modelați-l peste-auriu; pestele-spada prăjituri. Stoarceți mai întâi elita pe rata de asigurare prăjitură cu ajutorul unei fura. Așezați cu grijă asupra a doua bucată de tortata și decorați din nou stratul ridicat cu glazură.
 9. Recomand să adăugați bomboanele și decorațiunile intocmai înainte de slujire. Lasati prajeala sa se odihneasca nedecorata la frigider cordar in momentul servirii. A imbucura-te de platou ta.