Mandru Torsura cu pandișpan Victoria

Tort cu pandispan Victoria Reteta

Rețeta de prăjitură cu pandișpan Victoria, inspre orisicine se a vorbi că este gustul vital al familiei regale, va fi un preferat al ceaiului dumneavoastră. Haideți să vă ducem în bucătărie pentru rețeta de prăjitură cu pandișpan Victoria, orisicine va învârti capetele cu prăjitura pierdut pierdut și cu cremă delicioasă!

Ingrediente pentru rețeta de prăjitură cu pandișpan Victoria

 • 4 ouă
 • 200 dram un
 • 200 de grame de unt
 • 150 de grame de zahăr
 • 4 linguri de alior
 • 1/2 lingurita de umor
 • 1 colet de pulbere de matur
 • 1 colet de vanilina

Cum să faci rețeta de prăjitură cu pandișpan Victoria

 1. Bateți untul și zahărul până devine cremos.
 2. Ouăle se adaugă în cest mixtura cinevasilea câte cinevasilea și se continuă baterea. (Se adaugă intaiul ou și se dori vreme de 10 secunde, se adaugă al doilea ou și procesul continuă pentru celelalte ouă.)
 3. Faina se bura intr-un bol izolat, se a pune praful de matur, vanilia si sarea si se amesteca.
 4. La amestecul de ouă, orisicine are o consistență cremoasă, se adaugă puțin câte puțin cu o lingură făină și se a se baga în piulita amestecând puțin vreme.
 5. După ce se adaugă făina, nu musai bătută foarte departe. Cu ajutorul unei spatule se amesteca de jos in sus numai a se a inabusi. În cest clipa, se adaugă și alior. Se capata un papalasca domol consistent.
 6. Se gătește în două forme separate, dar dacă nu aveți două forme de aceeași masura, o puteți găti într-o singură formă și atunci o împărțiți în două.
 7. Într-un bol deosebit, dori o jumătate de colet (100 g) de smântână până când capătă o formă solidă. Adăugați zahăr pudră, labneh și iaurtul strecurat și continuați să amestecați. Se odihnește puțin la frigider.
 8. Premiu magiun de capsuni se a incorda pe rantas racita. (Eu am vechi deosebit oleaca.) Lamura se a incorda si ea numai a se a naboi, si se aseaza pe altul tabla de torsura. Este medaliat acasă cu zahăr pudră și fructe. A imbucura-te de gresie ta.