Aratos Tortata cu banane cu portocale

Tort cu banane cu portocale Reteta

Îți poți încânta oaspeții cu o prăjitură fraged de vata cine se transformă într-un praznic cu mireasma de portocale și atingerea de nucă de pintenat. Haideți să vă ducem în bucătărie pentru o rețetă de prăjitură cu banane cu portocale, cine se va veni orelor de ceai, invitațiilor, zilelor de naștere și nu vă va lăsa cu o felie!

Ingrediente pentru ordonanta de placinta cu banane cu portocale

  • 2 portocale de dimensiune mijlocie

Cum să faci o rețetă de plăcintă cu banane cu portocale?

  1. Pentru torsatura, ouăle și zahărul se bat până când se adaugă spumă și alte ingrediente. În matrița prinsă se toarnă hârtie rezistentă la grăsime. (am facut-o intr-o tipar de 22 cm) Se gateste verificat in cuptorul preincalzit la 180 de grade.
  2. În vreme ce prăjitura se a fierbe, budinca este pregătită. Toate ingredientele budincii se iau în oală și se amestecă până când nu se formează cocoloașe. Se incanta la aragaz si se amesteca margine da in fiert. După ebulitie, fundul aragazului este întors și gătit încă 3 minute și proeminent de pe aragaz.
  3. Prajeala copta se imparte in doua cu ajutorul unui interventie chirurgicala. Udați ambele părți ale tortului cu sucul de portocale pe cine l-am pregătit pentru a uda tortul.
  4. Se toarnă jumătate din cremă biban-soare; prăjitura rămasă. Pe el se așează banane feliate, iar jumătatea rămasă de budincă este întinsă vederos pe banane.
  5. Prajeala, cine va prisosi asupra, se aseaza vederos biban-soare; el. Prep a pune diabet a pudrui. A mangaia-te de bloc ta.