Impresionant Tortata destoinic Dome

Tort practic Dome Reteta

Cei cine greu încep să intra- în bucătărie sau cei cine își doresc o prăjitură delicioasă… Avem o rețetă de prăjitură delicioasă pe cine o puteți pregăti pentru ora ceaiului, fără a a intrebuinta cuptorul, fără nici un punct de vedere de gătire. Pe prejur faptul ca este un torsura neverosimil de subtire de gatit, prezentarea sa este si tare distinctie. Iată rețeta noastră practică de torsura cu cupolă!
Cumpărăm prăjituri ispravit făcute și le feliem. Aranjam prajiturile feliate intr-un castron genune si obtinem o priveala minunata. De intocmai, o puteți executa adăugând înghețată la umplutură sau adăugând ingrediente bunaoara banane și căpșuni. Cel mai vajnic subterfugiu al acestui torsura, cine are un pofta uluitor, este partea cu înghețată. Asigurați-vă că îl înghețați rastimp de 2-3 ore în refrigerator, asadar încât mortarul din el să se solidifice. Să înceapă sărbătoarea gustului apoi. Indelungat selamet numaidecat.

Ingrediente pentru Rețeta Practică de Tortata Dome

  • 2 pachete de rulouri ispravit făcute

Cum să faci o rețetă practică de torsura cu cupolă?

  1. Transferați frișca pudră într-un bol. Adăugați lapte acru distant și amestecați prezentabil.
  2. Atunci continuați să amestecați adăugând brânză labneh, lamura de ciocolată și cacao. Acoperiți amestecul pe cine l-ați pregătit cu nebunie alimentară și puneți-l la frigider.
  3. Răciți la frigider rastimp de 20 de minute.
  4. Taiati rantas ispravit rulata in circumferinta mijlocie. Acoperiți cu nebunie alimentară într-un castron genune rotilat. Atunci aranjați prăjiturile feliate pe carpator și pe laterale.
  5. Turnați amestecul pe cine l-ați pregătit în mijlocul prăjiturii. Acoperiți-l cu prăjituri rulate felii.
  6. Congelați tortul pe cine l-ați pregătit la refrigerator rastimp de 2-3 ore. Atunci scoateți-l și întoarceți-l cu susul în jos pe o taler. Îndepărtați cu grijă folia alimentară și serviți prin feliere. Sansa.